Niet bekend Feiten over Laserontharing

Voor die behandelmethode is dit essentieel het een huid ook niet donkerder kan zijn dan de kleur over het hoofdhaar of via zonlicht gebruind is. De hoofdharen mogen niet te iel (lichtwegend dons), blond, grijs ofwel rossig zijn.

Mag je zonnen vanwege en na de ingreep? Het wordt afgeraden om 2 weken voor én na een verzorging te zonnen. Een laser zit perfect voor ons lichte huid en donker haar, uiteraard indien een huid verdere pigment aanmaakt (bijvoorbeeld door zonnen) gaat de effectiviteit betreffende een laser afnemen.

van 4 weken vanwege het ontstaan aangaande een verzorging mag ook niet meer harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode ofwel Epilady benutten. Tussen de behandelingen mag u een haren wel scheren of afknippen.

Op ons getinte huid werkt een laserbehandeling verder niet zo goed omdat ons deel met de energie geregistreerd wordt via dit pigment in de huid. Dus is verder aanbevolen teneinde tenminste twee weken voor de laserbehandeling niet te zonnen.

na de verzorging bij ons desnoods intensieve warmte gevoel een behandelde huidgebied een periode betreffende twee uur koelen met de koude coolpack/icepack

Komt u dan ook ook niet uit of bezit u aanvullende info nodig? Neem dan rustig aanraking betreffende het op. Wij verder helpen u gaarne.

Een Soprano Ice Laser behandelingen zijn geheel pijnloos door een unieke werking en geven u dan ook het gevoel over ons korte massage-achtige sensatie. Een laser zorgt ervoor dat de haarzakjes door remedie betreffende verscheidene korte pulsjes worden verwarmd.

Dit kan door personen wanneer onplezierig geraken meemaken. De mate met prikkeling is deels afhankelijk over een locatie aangaande de laserbehandeling. Zo kan zijn het gebied rond de bikinilijn gevoeliger dan de huid op onderbenen.

Na een treatment vormt zich er roodheid en opzwelling op een posten daar waar de haartjes beschikken over gezeten. Het kan zijn ons gewone, gewenste reactie en gaat in twee uur tot enige dagen na een verzorging afnemen. Ingeval u dan ook dit wilt kan een huidtherapeut ons camouflerende crème aanbrengen.

Deze lichtflits bereikt het haarzakje, waar dit gemakkelijk omgezet is in warmte en energie. Een vitaliteit zorgt ervoor het de haarzakjes permanent defect kunnen. Omdat de haarzakjes zeker defect kunnen, is nieuwe haargroei ook niet meer mogelijk.

IdealBody kan zijn een onafhankelijk en kritisch platform wegens cosmetische ingrepen en plastische chirurgie. Behalve goede info aan zowat alle geliefde behandelingen vind je tevens klinieken, prijzen en antwoorden op veelgestelde vragen. Mobiel en tablet

Doe voorzichtig betreffende het behandeld gebied en toepassing geen irriterende producten, bijvoorbeeld deodorant en scrubs. Soms bekijk hier komen daar na een treatment dikkere haren in dit behandelde gebied; dit bestaan geen nieuwe hoofdharen, doch via een laser beschadigde haren. Ze vallen vanzelf uit, desnoods kan u dan ook ze na een paar dagen afscheren.

uw huid is na de behandeling genoeg breekbaar en wees daarom een 1e 48 uur voorzichtig betreffende sauna, heet douchen ofwel baden of een intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten)

Het belangrijkste kan zijn het je het bestelde gebied minimaal 4 weken voorafgaand aan de verzorging ook niet epileert ofwel harst. Het verstoort een haargroeicyclus en zorgt zo een minder resultaat. Tevens kan zijn dit betreffende betekenis niet te zonnen summier twee weken voorafgaand aan een verzorging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *